Rijkswaterstaat knapt oever Maas onder aan Rijkswal op

De oever van de Maas onder aan de vestingwal van Woudrichem ziet er rommelig uit. Er groeit riet, klimop en bamboe, de oever is aan het verlanden en er ligt veel aangespoeld en gedumpt materiaal.

Gelukkig gaat Rijkswaterstaat de oever vanaf 13 februari 2017 opschonen. Daarna zorgt Rijkswaterstaat ook weer voor jaarlijks onderhoud.

Aan de gemeente de taak om vervolgens toezicht te houden op het illegaal dumpen van materialen.
Als we gezamenlijk waakzaam zijn, als iedereen zijn afval brengt waar het hoort, dan kunnen we blijven genieten van een nette oever langs de Rijkswal.

Het werk start in de week van 13 februari. Meestal wordt er vanaf het water gewerkt, maar soms komt de aannemer ook met voertuigen door de Kerkstraat.
We verwachten weinig overlast.

Heeft u vragen over het werk? Neem dan contact op met de heer Adriaan Lievaart van de gemeente, via 0183 308100.