Burgerparticipatie

De gemeente Woudrichem hecht grote waarde aan de inbreng van inwoners, organisaties en bedrijven. Door bij projecten en beleid samen op te trekken kunnen we de kwaliteit verbeteren, draagvlak vergroten en creatieve, nieuwe ideeën opdoen. Dit levert voor iedereen voordelen op.

Veel van de benodigde kennis en vaardigheden is aanwezig binnen onze gemeente. Vanuit de directe woon- en leefomgeving , of de achtergrond, werk en interesses van de inwoners. Bij projecten doen wij dan ook graag een beroep op u. Hieronder staan de projecten vermeld waarbij wij graag van uw inbreng gebruik maken. Ook staan er projecten waarbij wij in het verleden met inwoners en organisaties hebben samengewerkt, maar die nog in uitvoering zijn. Per project is aangegeven wat de stand van zaken is en in welke fase het zich bevindt. U kunt er ook de contactgegevens van de betreffende ambtenaar vinden.

Mocht u in het algemeen nog vragen hebben over dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met de heer Koolstra via 0183-308100.

Archief