Evenementen

In de gemeente Woudrichem vinden allerlei evenementen plaats, van sportief tot cultureel, van kleinschalig tot landelijk bekend en voor jong en oud.

Hieronder treft u een overzicht van de evenementen die georganiseerd worden in onze gemeente. U treft hier alleen de evenementen waar een vergunning voor veleend is. Voor een overzicht van alle evenementen in de regio kunt u terecht op de website van VVV Altena Biesbosch.

U kunt uw evenement ook aanmelden bij de VVV via info@vvv-altenabiesbosch.nl of tijdens kantoren bellen met (06) 24148485. Zij publiceren alle evenementen die georganiseerd worden in de regio op hun website.

Wannneer u een evenement gaat organiseren is het in de meeste gevallen nodig dit te melden of een vergunning aan te vragen. Vul de checklist in om te bepalen of uw evenement meldings- of vergunningsplichtig is. 

U kunt materialen zoals dranghekken e.d. lenen van de gemeente. In de folder leest u alles over de mogelijkheden.

De gemeente heeft een richtlijn voor organisaties opgesteld die gebruikt kan worden bij het opstellen van een calamiteiten-/veiligheidsplan. Ook kunt u het evenementenbeleid downloaden.

Geselecteerde maand: december 2018