Cultuurprijs 2017

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van gemeente Woudrichem, in januari 2018, wordt de Woudrichemse Cultuurprijs uitgereikt. De Cultuurprijs wordt uitgereikt aan een persoon, vereniging of instelling die zich in bijzondere mate heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur binnen en ten behoeve van de gemeente Woudrichem. Kandidaten kunnen tot uiterlijk maandag 9 oktober 2017 zowel schriftelijk als per e-mail worden voorgedragen.

Kent u iemand die zich afgelopen jaar in het bijzonder heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur? Draag diegene voor de Cultuurprijs 2017 dan voor.

Het college van burgemeesters en wethouders kiest uit alle aanmeldingen de winnaar uit. De Cultuurprijs is ieder jaar anders en wordt gemaakt door een lokale kunstenaar.

Kandidaten kunnen schriftelijk worden aangemeld via:

gemeentehuis Woudrichem
t.a.v. Ina Schouten - van Tilborg
postbus 6
4285 ZG Woudrichem
of per e-mail: ischouten@woudrichem.nl.

N.B. aanmeldingen worden alleen verwerkt, indien voorzien van korte motivatie waarom deze persoon of organisatie in aanmerking komt voor de prijs, naam, adres van de kandidaat en naam en adres van diegene die de kandidaat aanmeldt.