Iemand voordragen voor een lintje in 2018?

Dit item is verlopen op 02-07-2017.

Aanvragen kan tot 1 juli 2017

Kent u iemand die heel veel vrijwilligerswerk doet voor de gemeenschap en die zich al jaren geweldig inzet voor de samenleving? Iemand van wie u vaak denkt: díe verdient eigenlijk een lintje?

Neem dan eens contact op met mevrouw Janny Abbenhuis van het gemeentehuis. Zij kan u alles vertellen over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding, wat daarbij komt kijken en waar een officiële aanvraag aan moet voldoen. U kunt mevrouw Abbenhuis bereiken via 0183-308105 of via bestuurssecretariaat@woudrichem.nl.

Een voordracht voor een lintje op Koningsdag 2018 moet uiterlijk 1 juli ingediend zijn.

U kunt uw ideeën dan toelichten, waarbij nadere informatie van u gevraagd wordt zoals:

• Woont de persoon die u wilt voordragen in de gemeente Woudrichem?
  • Welke werkzaamheden verricht de voor te dragen persoon precies? Het is belangrijk dat bijzondere verdiensten ook nu nog worden uitgevoerd.
  • Gedurende welke periode heeft hij/zij dit gedaan?
  • Zijn er meerdere mensen, besturen of instanties die de voordracht willen ondersteunen?

Meer informatie en de benodigde formulieren vindt u ook op www.lintjes.nl.

Een voordracht voor Koningsdag 2018 kunt u tot 1 juli 2017 indienen.