Onderhoud gemeentelijke begraafplaatsen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

De gemeente wil dat de gemeentelijke begraafplaatsen er netjes uitzien, daarom gaan we de padenstructuur verbeteren.

Wat gaat er gebeuren?

Nu zijn sommige kleinere paden ongelijk of ze ogen wat slordig met grind en onkruid. Daarom gaan we de paden, die weinig belopen worden, inzaaien met gras.

We zorgen hierdoor voor een mooiere, duurzame uitstraling en tegelijkertijd wordt het onderhoud eenvoudiger. Ook gaan we hoofdpaden op de gemeentelijke begraafplaatsen asfalteren.

Waar vinden de werkzaamheden plaats?

Hieronder vindt u van iedere begraafplaats een tekening waarop de onderhoudsmaatregelen zijn weergegeven.

Inmiddels zijn we begonnen met het inzaaien van gras en het opnieuw bestraten. We hopen voor half juli klaar te zijn met de werkzaamheden.

U kunt op de gemeentelijke begraafplaatsen werkzaamheden aan de paden verwachten vanaf heden tot  eind juli 2018.