Wat te doen met uw lege stallen en schuren?

Bent u eigenaar van stallen en schuren die leegstaan? Dan vraagt u zich wellicht af: ga ik slopen, zoek ik een nieuwe bestemming, wat moet ik ermee?

Het zijn lastige beslissingen, waarbij u misschien wat deskundige hulp kunt gebruiken.

Die hulp biedt VABIMPULS.

Deskundig advies nodig?

Eigenaren van vrijgekomen agrarische bebouwing (VAB’s) kunnen vanaf 1 maart 2018 opnieuw advies en ondersteuning van deskundigen inhuren via de speciale voucherregeling van VABIMPULS.

Dankzij de voucher (waarde max € 4.000) kunnen deskundigen u adviseren en ondersteunen bij de keuzes waar u voor staat.

Wat is VABIMPULS?

Kijk op de site van VABIMPULS en ontdek wat de voucher van VABIMPULS voor u als eigenaar van leegstaande agrarische bebouwing kan betekenen.

VABIMPULS is een initiatief van de provincie Noord-Brabant, BrabantAdvies, Stimulus en de Brabantse gemeenten en bedoeld om eigenaren te stimuleren een beslissing te nemen over hun leegstaande agrarische gebouwen.