Woudrichem is Fairtrade Gemeente

Dankzij de inspanningen van veel Woudrichemse ondernemers en vrijwilligers is Woudrichem een Fairtrade Gemeente. Winkeliers, horecabedrijven, andere ondernemers, maatschappelijke organisaties en vele vrijwilligers willen samen met de lokale overheid zorgen voor meer eerlijke handel.

Om de titel te mogen voeren, moeten er natuurlijk op veel plaatsen fairtradeproducten te koop zijn in winkels en in horecagelegenheden, maar er moet ook aandacht zijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bent u ondernemer, of vertegenwoordigt u een maatschappelijke organisatie zoals een kerk of een school en wilt u ook meedoen? Ziet u ook mogelijkheden om aan te haken door fairtradeproducten te gebruiken en te verkopen? Wilt u meer werk maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen en eens kijken welke mogelijkheden er bij uw bedrijf of instelling passen? Neem dan contact op met de gemeente via 0183 308100 en doe mee!

Aan bedrijven die voldoen aan de ‘fairtradecriteria’ en meedoen overhandigt de gemeente graag een officieel label in de vorm van een raamsticker.

Kijk voor meer informatie op fairtrade gemeente.