Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto?

Elektrische voertuigen opladen in de openbare ruimte

De gemeente Woudrichem wil graag het gebruik van elektrische voertuigen stimuleren om zo met elkaar het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Het vastgestelde beleid om dit mogelijke te maken kunt u hieronder downloaden.

Aanvragen E-laadpunt

Rijdt u een elektrisch voertuig of overweegt u binnenkort een elektrisch voertuig te gaan rijden en heeft u geen parkeergelegenheid op eigen terrein. Dan kan er in de buurt van uw woning of uw werkplek een openbare parkeerplaats gereserveerd worden voor elektrische voertuigen, waarbij een marktpartij een oplaadpaal plaatst. Indien u hier gebruik van wilt maken dan kunt u contact opnemen met AllegoDe gemeente staat ook open voor andere marktpartijen, maar hebben daar (nog) geen contract mee.

Contact

Heeft u inhoudelijke vragen over het beleid dan kunt u contact opnemen met onze beleidsmedewerker verkeer en vervoer via het contactformulier.

Te downloaden: