Vervanging persleiding onder rijbaan Ruigenhoekweg (4-22 december 2017)

Project
Er moet een persleiding worden gerepareerd onder de rijbaan van de Ruigenhoekweg. De leiding lekt.

Data werkzaamheden
de werkzaamheden starten op maandag 4 december 2017 en duren tot vrijdag 22 december, of indien mogelijk eerder.

Omschrijving werkzaamheden
De asfaltverharding van de rijbaan en het fietspad worden ter hoogte van de rotonde verwijderd en daarna zal de persleiding worden vervangen.

Ruigenhoekweg ter hoogte van de rotonde met de Almkerkseweg te Woudrichem

Wegafsluitingen en omleidingen
De Ruigenhoekweg wordt voor al het doorgaand verkeer afgesloten, het verkeer zal d.m.v. een omleiding worden omgeleid.

Contact Waterschap Rivierenland

Contactpersoon van het Waterschap Rivierenland is de heer B. Mekes, bereikbaar via 06-20 41 42 14

Contact aannemer
De uitvoerder van aannemingsbedrijf Van den Heuvel is de heer  W. Verkuilen, hij is te bereiken onder het nummer 06-53 83 74 32

Contact en informatie gemeente
Contactpersoon van de gemeente Woudrichem is de heer H. Valkis,  0183-308100
Als er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden problemen zijn buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de calamiteitendienst 0183-308100.